KUNSTNERE

HEIM Huskoncerter 2019 / BÅRING

2. Februar 2019

KUNSTNERE

 

 

 

Lena Anderssen er blevet kaldt skræmmende ærlig og en dybfølt, poetisk melankoliker. Der er ingen tvivl om, at hun skriver sange fra de inderste sider af sig selv. Lena er historiefortæller, og den nødvendighed og tyngde, der gennemsyrer hendes tekster, komplimenteres på smukkeste vis i let tilgængelige melodier og lækre, håndspillede indie-pop produktioner. Resultatet er sange, der har fundet vej til hjerterne hos fans over hele verden, og til amerikanske serier som Scrubs, Fecility og Nikita.

 

Et ubeskrevet blad kan man ikke kalde færøsk / canadiske Lena Anderssen i dansk sammenhæng. Pladen ”Letters From The Faroes” fra 2012 fik særdeles flotte anmeldelser – også internationalt. I Danmark blev den kåret som ”Ugens Album” på P4, og på Færøerne, hvor Lena har boet de seneste år, løb den med prisen for ”Årets Album”.

 

Opfølgeren ”Eagle In the Sky” udkom i 2016 og har ligeledes fået en flot modtagelse i både Danmark og på Færøerne. Lena Anderssen vandt ialt fire Faroese Music Awards, bla. “Årets Album”, og pladen nåede en 3. plads på iTunes Album Chart i Danmark. Tre af sangene “Eagle In The Sky”, “Good Girls” og “On the Bright Side” har været i massiv rotation på DR P4, ligesom pladen har fået nogle flotte ord med på vejen af anmelderne. Endelig har Just Plain Folk Awards i USA nomineret Lena i 10 kategorier i 2017.

Glæd dig til en unik oplevelse når den sofistikerede sangerinde, fremfører sit solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.

 

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.

 

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer.

 

Bo Evers sange har begået sig i mange meget forskellige konstellationer.

 

I Chief 1's radiohit-produktioner, i sigøjner-svingende live-versioner i selskab med Gypsy Vendetta på indtil videre fire Danmarksture og i et bredere lydbillede i selskab med den akustiske kvintet Modspil.

 

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene dog alle fra samme sted: Når Bo Evers sidder alene med sin guitar.

 

Denne aften byder på en unik mulighed for at opleve mange af hans sange, både de kendte såsom Fred, Barry White og Hver Anden Weekend, de mindre kendte samt nogle helt nye, i deres nøgne grundform. Kun akkompagneret af hans sublime fingerspil, hans stemme og måske en enkelt røverhistorie eller to om sangenes ophav.

 

Du vil opleve spændvidden af sange fra de samfundsrevsende til de intime. Fra Modspil til han seneste solo dobbel EP-udspil Stiv & Blød.

 

Forvent en rørende og svingende aften med intimitet, humor, alvor, eventyr og enestående sange.

After Party

ØSTENVIND

Ny dansk trio bestående af Anders Lundgaard på guitar og kor, Søren Christensen på bas og kor samt Ulrik Horsmark på stemme og guitar.

 

Østenvind spiller nærværende intimt pop i mange varianter.

 

Gruppen har til start indøvet 3 sæt med nøje udvalgte kopinumre, der alle er blevet nøje omarrangeret så de passer til den ganske særlige Østenvind sound.

Allerede nu er sætlisten krydret med egne numre. Numre der bedst kan betegnes som en svingende sammensmeltning af soul/pop/rock og blues der er bygget på en nærværende og fængende melodi. Numrene er komponeret i fællesskab af trioens medlemmer og krydret med underfundige tekster af Ulrik Horsmark

.

Østenvind arbejder på højtryk på at få de nye sange på gaden så hurtigt som muligt.

Tidligere koncerter

HEIM Sommerkoncert 2018 / ASPERUP

5. Juli 2018

HEIM Huskoncerter 2018 / BÅRING

3. Februar 2018 !!Udsolgt!!

TheClowns

HEIM Sommerkoncert 2017 / ASPERUP

29. Juni 2017

HEIM huskoncerter 2017 / BÅRING

2. Februar 2017, !!Udsolgt!!