NYHED1

PILOTKONCERT

Den 10. marts 2016 gik HEIM's drøm om at afholde en huskoncert endelig i opfyldelse.


Som en del af forberedelserne til kommende intime huskoncerter arrangeret af HEIM, blev der denne torsdag aften arrangeret en pilotkoncert i et hjem i Baaring for et indbudt publikum.


Der var til lejligheden engageret tre særdeles veloplagte kunstnere:


- Thomas Bødker

- Jens Ottosen

- Michael Lund


Thomas Bødker er opvokset i København, og har boet i Odense i de sidste 20 år.

Han arbejder med sit guitarspil og med sin stemme, på at finde udspringet i den nordiske folk tradition. Lyde som bringer billeder frem af sne, birketræer og fjelde, og os mennesker der bruger naturen til at varme os i og blive inspireret.

Thomas optrådte hovedsageligt med materiale af "The Tallest Man on Earth" - en svensk folk komponist.


Jens Ottosen er rundet af den tradition, hvor sang og musik altid har været et centralt omdrejningspunkt for samvær og nærvær.

Opvokset i Østjylland med viser, folk- og rock-sange, der formidler følelser og fællesskab mellem generationer, gjorde han med tiden sangen og musikken til sin levevej.

I oktober 2015 kom så det ørehængende soloudspil med udgivelsen The naked trees. Fra denne plade røg singlen ”Bringing out the big guns” direkte ind som ugens-hit-tip på Danmarks Radios P4 og er senere blevet spillet adskillige gange på P4 og P5.


Michael Lund er sanger og sangskriver i bandet Chasing Grace. Bandet blev dannet i 2008! Stilen er Singer/songwriter, Americana, folk og country. Forbillederne er Ryan Adams, Neil Young og Dylan.. Men Michael er også af "Beatles skolen", så den gode sang er altid i fokus!

Michael spiller nu om dage sange, som kommer "ind til benet"! Tekstuniverset er en blanding af fiktion og egne oplevelser, men altid med et stort nærvær!


Alle tre kunstnere havde indvilget i at stille op gratis for at støtte vores projekt, og der skal derfor lyde en kæmpe tak fra HEIM til dem.


Koncerten blev en mindeværdig musikalsk oplevelse for de cirka 50-60 publikummer, hvor musikerne delte gavmild ud af deres musikalske formåen, og sammen med publikum skabte en skøn intim og intens stemning


Vi i HEIM ser frem til fortsatte gode og stemningsfyldte koncerter.