OM HEIM

VORES HEIMHEIM betyder hjem på færøsk og er en musik-/kulturforening, som arrangerer huskoncerter i private hjem i Båring.


Inspirationen til HEIM er hentet fra Færøerne, hvor et lignende koncept HOYMA har kørt i nogle år. Helt kort fortalt går musikeventet ud på, at der på en aften bliver afholdt 9 huskoncerter med 3 forskellige kunstnere i 3 privat hjem i Båring. Eventet bliver årligt tilbagevendende.

Koncerterne bliver afholdt i en helt almindelig stue, dvs. som akustiske intimkoncerter uden scene, scenelys og uden brug af forstærkning. Vi vil prøve at skabe rammen for en anderledes og intens musikoplevelse, hvor distancen mellem tilskuer og kunstner minimeres,

og hvor du som tilskuer bliver inddraget i musikkens univers.

Vi håber på med HEIM, at kunne præsentere flere spændende solister, bands og ensembler for et bredt publikum,

samt skabe en ”scene” for lokale musikudøvere og kunstnere.

Vores mål er at sætte Fyn i fokus ved at skabe Danmarks største ”dagligstue festival” i vores lokalområde i Båring på nordvest Fyn.

Vi håber at vores arrangementer giver mulighed for at flere kan mødes og være sammen om at få en fælles oplevelse af, at vi betyder noget for hinanden, og at vi alle er med til at skabe det miljø vi lever i.


Hvem er HEIM

Vi er en lille gruppe fra Båring-Asperup som tilsammmen udgør HEIM.

Lennart Mølgaard, Helle Skov Henriksen, Jesper Gade, Finnbjørg Jacobsen, Astrid Porsmose-Overgaard

FOTO: Rune Schaadt Moesgaard